Националната училищна конференция "Споделени педагогически практики в преподаването на природни науки" ще се проведе за първи път през 2019 г. Домакин на събитието е 51.СУ "Елисавета Багряна" - София.

Заповядайте на 22-23 март 2019 г. в 51.СУ "Елисавета Багряна" на адрес: гр. София,

ул. "Софийски герой" №28

Уважаеми колеги,

Благодарим за големия интерес, но достигнахме максимума на капацитета на конференцията и днес, 06.03.2019 г. , затваряме всички форми за регистрация!

Ще ви очакваме следващата година!

Националната училищна конференция "Споделени педагогически практики в преподаването на природни науки" поставя началото на ежегодни срещи на преподаватели по биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда, физика и астрономия, човекът и природата, както и информатика. Целта е да се популяризират множество добри практики, които вече съществуват, като участниците ще имат възможност да представят пред колеги от цялата страна своя опит, инструментариум, техники за стимулиране на интереса и креативността на учениците. Ще бъдат показани нестандартни подходи, ще се обсъждат алтернативни канали на комуникация, нови техники за преподаване в интерактивна учебна среда. Участниците във форума ще получат сборник /на хартиен носител/ с всички споделени педагогически практики.


Важна информация:

  • Капацитетът на конференцията е 150 участници и регистрационната форма ще бъде затворена при достигането му.
  • Регистрационната форма за участие с педагогическа практика ще бъде отворена до 01.03. 2019 г.
  • Регистрационната форма за участие като гост ще бъде отворена до 15.03.2019 г.
  • Конференцията не предоставя квалификационни кредити.

Партньори на 51.СУ "Елисавета Багряна" са:

Под патронажа на:

Свържете се с нас:

51 СУ " Елисавета Багряна"

Адрес: ул. "Софийски герой" No 28,

1612 София

Лица за контакт: